Otrais starptautiskais bērnu futbola turnīrs Olaine Cup 2016 notika visu aprīļa mēnesi. Par spīti laika apstākļiem turnīra sākumā, ar azartu un emocijām četrās nedēļas nogalēs, tika noskaidrotas turnīra spēcīgākās komandas U-9, U-10, U-11, U-12, U-13 un WU-13 vecuma grupās no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Baltkrievijas. Meistarībā sacentās 40 komandas un 500 jaunie futbolisti un futbolistes. Turnīra mērķis ir popularizēt futbolu, dot iespēju jaunajiem futbolistiem un futbolistēm iegūt labu spēļu praksi ar sportiski spēcīgām komandām, sarīkot futbola svētkus gan spēlētājiem, gan līdzjutējiem.

Turnīra mājaslapa piesaistīja apmeklētājus no dažādām pasaules valstīm. Turnīra lapu skatījās no 23 Eiropas, Ziemeļamerikas, Āfrikas un Āzijas valstīm.

Kā atzīst AFA Olaine sporta direktors, turnīra idejas autors un lolotājs, Aleksejs Gromovs, tāda mēroga bērnu futbola sacensības Olainē tika rīkotas pirmo reizi un var uzskatīt, ka tās ir izdevušās. Tāpat ir skaidrs, ka turnīrs ir sportiski jāattīsta un tam jābūt arī nākotnē. Bērnu izaugsme ir redzama tieši šādos turnīros.

Paldies visiem dalībniekiem, līdzjutējiem un turnīra atbalstītājiem:


Īpašs, paldies, brīvprātīgiem futbolistu vecākiem, kas iesaistījās palīdzot, lai šie futbola svētki taptu un notiktu. Mēs pierādījām, ka varam!

Uz tikšanos turnīros un sacensībās!



 

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru